måndag 23 juni 2014

I tidningen igen inför Tusen Trädgårdar

Inför Tusen Trädgårdar har arrangören skickat ut en checklista på två sidor med tips på hur man kan förbereda. Vikten av att själv jobba med marknadsföring var något som betonades mycket, och man uppmuntrades bl.a. att kontakta sin lokaltidning. Det hade dock också gått ut ett pressmeddelande, vilket var så effektivt att vi blev kontaktade av Borås Tidning innan vi ens hann så mycket som fundera på om och när vi skulle ringa! Igår kom en reporter och en fotograf på besök, och idag var vi på BTs framsida och det fanns en lång artikel inne i tidningen. Klicka här för att komma till artikeln. Tänk att vår trädgård har fått stor uppmärksamhet i tidningen två gånger på mindre än ett år!

Jag hade redan tidigare gjort lite reklam på Facebook, och satt upp två affischer i vår häck så passanter kan läsa om evenemanget. Några fler affischer låg i hallen i väntan på att bli uppsatta i mataffärerna och på biblioteket. Känns ju nästan onödigt att sätta upp dem nu! ;)

Hoppas nu att vi har vädret på vår sida på söndag, och att det blir en lyckad tillställning! Det skulle vara himla kul att inspirera fler till att börja trädgårda, och att upptäcka att det är både ganska lätt och framförallt givande att odla sin egen mat! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar